Hoe benader ik organisaties met de TMA zonder te moeten verkopen?

Zit verkopen niet in je DNA, vertrouw dan op je TMA

TMA professionals Verkopen DNA TMA Lees verder kopie
'Ik kan iets goed, maar daar loop ik toch niet mee te koop?'

 

'Als ik niet zeg waar ik goed in ben, dan zal een ander dat nooit weten en mijn hulp niet gaan vragen.
Als ik wat wil betekenen voor anderen, dan zal ik eerst moeten geloven in mezelf en vervolgens
anderen ervan overtuigen dat ik ze kan helpen’.

 

‘Mezelf verkopen voelt vaak onnatuurlijk en van mezelf zeggen dat ik ergens goed in ben, dat doe ik liever niet.’

Dag 1 - 17 februari 2023

Dag 2 - 17 maart 2023

09:30 - 16:30 uur

TMA professionals zijn wild enthousiast over de TMA Methode en de positieve impact daarvan op personeel en bedrijfsrendement. Toch huiveren de meesten van ons om in contact te treden met organisaties en bedrijven om hen te ondersteunen met de TMA Methode.

Je hoeft geen verkoper te zijn om dit wel te durven. Je hebt immers zo veel in huis om over je schroom heen te stappen. En dat wordt een stuk makkelijker met de training Dit is geen verkooptraining” 

Tijdens deze 2-daagse training krijg je niet alleen verkooptechnieken, maar we gebruiken de TMA-methode ook om je in je kracht te zetten als het om verkopen gaat. Jouw talenten, je kwaliteiten en expertises mogen gezien worden en dat kan ook heel goed zonder dat iets als een verkooptruc aanvoelt. Iedereen heeft dat in zich, jij ook!
Met deze training gaan we dat naar boven halen, zodat jij de wereld kunt laten zien waar jouw talenten liggen, zonder dat het voor jou ongemakkelijk voelt.

.

De investering voor deze training is snel terugverdiend! Met één  succesvolle transactie heb je de investering van €995,- (exclusief btw) terugverdiend!

De eerste 4 aanmeldingen krijgen 10% korting!